Suna: 0740547759


Macara Sibiu

Cum inchiriez macara Sibiu


home-banner

Despre macaralele mobile – inchiriez macara Sibiu

 • O macara mobila este acea macara ce poate fi mutata dintr-o locatie la alta, uneori, in timp ce transporta o incarcatura. Cu toate acestea, in limbajul general o „macara mobila” tinde sa fie un vehicul-macara cu roti cu anvelope de cauciuc.
  O macara montata pe un camion transportor oferă mobilitate. – Inchiriez macara Sibiu.
 • In general, aceste macarale sunt capabile sa circule pe autostrazi, astfel eliminand necesitatea de echipamente pentru transportul macaralei. Multe macarale au capacitatea de deplasare la viteze mici (cativa km/h) in timp ce manipuleaza o sarcina. Cele mai multe macarale de acest tip sunt echipate cu contragreutati pentru stabilizare, solutie suplimentara fata de cea oferita de tangoane.
 • Tangoanele au rolul de a stabiliza macaraua pentru ridicarea sarcinii. Macaralele telescopice sunt echipate cu un singur motor, cu acelasi motor functionand si macaraua si transportorul fiind astfel similare cu macaralele pe senile. Motorul, in general, pentru acest tip de macara este montat in transportor. Vreau sa inchiriez macara Sibiu.

De ce sa lucrati cu noi ?

 • Profesionalismul echipei si fiabilitatea echipamentelor folosite permite companiei noastre sa ofere servicii calitative, competitive la costuri mici si orientate pentru piata locala din Romania.
 • Compania noastra în permanenta continua sa munceasca pentru a-si mentine reputatia pe piata din Romania avand la baza filosofia pe care compania a fost fondata si anume :aceea de a oferi servicii de calitate la cel mai mic pret de pe piata.
 • Metoda noastra de lucru cu clientii, orientata spre imbunatatirea continua a serviciilor companiei, e bazata pe deschiderea spre ideile clientilor si adaptarea le cerintele fiecaruia. In felul acesta, ne permite sa prestam eficient servicii de calitate la preturi mici.

 


Filosofia noastra de lucru cu clientii a ramas aceeasi


 • Adaptarea continua la cerinţele pietii, adoptarea de noi tehnologii, crearea de servicii noi ce vin in intampinarea cerintelor clientilor nostri , precum si disponibilitatea , ne face sa fim printre cei mai buni si mai cautati in domeniu.
  Fiecare membru al echipei noastre stie ca cel mai important lucru este sa ajute clientul. Fiecare in parte si toti impreuna lucreaza pentru ca fiecare operatiune sa fie un succes pentru companie si un lucru bine facut pentru client.
 • Va oferim servicii de inchirieri utilaje de ridicat în conditii avantajoase. Utilajele sunt produse de companii deja cunoscute in domeniu ca: LIEBHERR. De asemenea compania noastra ofera spre inchiriere macarale, automacarale şi utilaje pentru construcţii. Echipamentele sunt în stare perfecta de functionare si ofera siguranta necesara locului de munca în constructii.
 • Compania noastra este specializata in furnizarea de servicii de inchiriere macarale pentru constructii si este recunoscuta prin seriozitate si cele mai bune preturi de pe piata.

Inchiriere macarale Sibiu pentru constructii – Vreau sa inchiriez macara Sibiu

 • Daca aveti nevoie de macarale pentru constructii, puteti conta oricand pe seriozitatea si disponibilitatea noastra. Avem personal calificat, suntem flexibili si oferim cele mai bune preturi de pe piata.

Contact inchiriere macarale pentru constructii

 • Pentru a inchiria macarale pentru constructii, folositi pagina de contact – inchiriez macara Sibiu. Veti fi contactat de catre unul dintre consultantii nostri in cel mai scurt timp.